Hopp til innhold
Stilling ledig

Kokk – InnovaNor, Senja

Arbeidsoppgaver

  • Delta i produksjon av kald og varm mat, presentasjon og servering av måltider
  • Menyplanlegging og evaluering
  • Delta i oppvask og renhold av kjøkken
  • Annet forefallende arbeid i kantina.

Kvalifikasjoner

  • Erfaring fra kantine og/eller storkjøkken, restaurant
  • Ønskelig med fagbrev innenfor matfagene
  • Beherske norsk språk både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

  • SalMarkultur i blodet
  • Fleksibel, serviceinnstilt og løsningsorientert
  • Humør, entusiasme, pågangsmot og bidra til et godt arbeidsmiljø
  • Kan jobbe godt på tvers av faggrupper
  • Gode samarbeidsevner
  • Kunne arbeide selvstendig og strukturert
  • Bidrar til leveranser med god kvalitet
  • Oppnår resultater gjennom lagspill, planlegging og utførelse

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Godt arbeidsmiljø i et selskap i vekst
  • Utfordrende arbeidsoppgaver i en framtidsrettet bransje
  • Opplæring og etterutdanningsmuligheter
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Nøkkelinfo:

  • Søknadsfrist: 08.09.2024
  • Sted: Troms, Senja
  • Stillingstittel: Kokk
  • Stillingstype: Heltid, Fast ansettelse
  • Avdeling: Industri

Kontaktperson:

  • Rannveig Rolandsen
  • Leder Kantine
  • Tlf: 41656103

Flere ledige stillinger